zaterdag 19 december 2015

Levenslang voor moeder die baby in magnetron stopte

© Politie Sacramento/Privéfoto.


Een Amerikaanse die haar dochter van één maand in de magnetron heeft gestopt, heeft levenslange gevangenisstraf gekregen. Volgens het Amerikaanse stelsel is dat een straf van maximaal 26 jaar. Ka Yang werd schuldig bevonden aan moord.

Yang was in maart 2011 slechts heel even alleen met het meisje, Marabelle Thao-Lo. Dat was genoeg voor de vrouw om het kind 2,5 minuut in de magnetron te stoppen. Het meisje liep daardoor volgens de autoriteiten zware brandwonden op, meldt de Amerikaanse zender KCRA.

Verkoold
Bij een inval in het huis van Ka Yang troffen agenten haar dode baby aan. Het meisje was bezweken aan vierdegraads brandwonden. Een vierdegraads brandwond, ook wel verkoling genoemd, is een brandwond die zo diep is, dat niet alleen de huid maar ook bot en spierweefsel vernietigd zijn.

Yang vertelde de politie eerst dat ze een epileptische aanval had gehad en het kind toen ze bijkwam bij een elektrische kachel had gevonden. De rechercheurs vonden echter een gesmolten fopspeen in de magnetron, waarop de vrouw bekende.





Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten