zondag 14 augustus 2011

Verliefde hertogin (85) geeft miljoenen weg

Foto AFP © afp

Een steenrijke Spaanse hertogin, die meer titels heeft dan de Britse koningin, geeft kapitalen weg aan haar kinderen om te kunnen trouwen met een 'arme', veel jongere man.
Zo wil de 85-jarige hertogin van Alba, Cayetana Fitz James Stuart, voorkomen dat haar kinderen tegen het huwelijk zijn. Ze zouden kunnen denken dat het de eenvoudige ambtenaar Alfonso Diez alleen om haar fortuin te doen zou zijn. Hij is bijna 25 jaar jonger, meldt het AD.






Haar totale vermogen zou tussen 600 miljoen en 3,5 miljard euro bedragen. Een van de zes kinderen, berichtten buitenlandse media, heeft zich desondanks tegen het huwelijk uitgesproken en zelfs de Spaanse koning zou de adellijke Cayetana hebben verzocht niet nog een keer te huwen.

Haar rijkdommen bestaan uit onder meer paleizen, landgoederen en kunst, waaronder schilderijen van Goya en Velazques.

De partner leeft van een maandsalaris van 2000 euro en bezit een pr-bureau. De man had al eerder verklaard dat hij geen aanspraak maakt op haar bezit, maar dat vonden de kinderen, uit haar eerste huwelijk, niet voldoende.

De hertogin en Diez kennen elkaar al langer doordat zijn broer bevriend is geweest met haar tweede echtgenoot. De liefdesrelatie begon toen de hertogin en Diez elkaar na lange tijd toevallig
ontmoetten.

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten